Home / Partneri

Partneri

JAKLIČ INOX OPREMA –jaklic.com
Najkvalitetniji slovenački proizvođač inox tankova.

ZAMBELLI ENOTECH -zambellienotech.it
Renomirani italijanski proizvođač opreme za preradu grožđa i proizvodnju vina.Posebno ističemo kvalitet impelerskih pumpi,mono pumpi,peristaltičkih pumpi,flotatora,muljača različitih kapaciteta,vodenih presa,mobilnih čilera,punionica i najkvalitetnijih filtera.

GORTANI S.r.l-www.gortani.com
GORTANI je broj 1. italijanski i evropski proizvođač izobaričnih tankova-autoklava za proizvodnju penušavih vina po metodi Charmat-Martinotti (Prosecco ili Frizzante).

SIFA BISARO-www.gruppobisaro.it
Sifa Bisaro najeminentniji italijanski i jedan od najboljih evropskih proizvođača opreme i mašina za unapređenja kvaliteta vina putem sofisticiranih Crossflow filtra,sistema JUMBO za pred filtraciju penušavih vina,mikrofiltera,koncentratora šire i vina,jono izmenjivača,generatora pare,opreme za sanitaciju,monoblokova i linija za punjenje mirnih i penušavih vina u boce,B%B i kegove,flotatore itd.

NOACK Vienna-www.noackgroup.com
NOACK-CDR je proizvođač portabl spektofotometrijskih analizatora.Sa najboljim odnosom cena/kvalitet.Kao pouzdanošću i lakoćom u radu kao i preciznošću čime se izdvojio kao najprodavaniji lab analizator u Kaliforniji i Toskani.

DAL CIN -www.dalcin.com
DAL CIN je prvi proizvođač bentonita na svetu i jedan od najcenjenijih proizvođača enoloških sredstava u Evropi. Danas proizvođači vina u Toskani,Pijemontu,Liguriji i Venetu svoje poverenje poklanjaju upravo DAL CINu u više nego jakoj konkurenciji evropskih proizvođača enoloških sredstava.

VOLENTIERI PELLENC
(Poggibonsi) broj 1 svetski proizvođač kombajn berača grožđa

PERA
pneumatske prese.Deo Pellenc France

GOLDONI
ARBOS traktori

RAGAZZINI
br.1 italijanski proizvođač peristaltičkih i piston pumpi

BARIDA
najkvalitetniji proizvođač opreme za finalizaciju i punjenje penušavih vina ,za vinarije malog i srednjeg kapaciteta(do 1.000.000l)

AMAVA
slovenački proizvođač pneumatskih presa

PRESTIL
Pordenone,italijanski proizvođač metalnih stubova u vinogradima i voćnjacima

KOTHE
Nemačka,jedan od najboljih svetskih proizvođača destilatora za voćne rakije,konjak,džin,viski